Geschiedenis

Dong Nguyen

Tripod Lycos

Een paar jaar geleden begon ik voor de gein een website te maken bij Tripod Lycos. Ik maakte mijn website toen via die website. Nadat ik een paar pagina’s had gemaakt, o.a. over mijn eigen hamsters en over de verzorging en het eten, stopte ik. 
Ik dacht dat de website nog niet op Internet stond en ik vergat de website. Een maand later begon ik er weer aan, en bleek het dat de website al door 50 mensen was bezocht. Ik schrok eigenlijk wel dat andere mensen mijn website konden bekijken 🙂 Na die tijd ben ik er echt mee bezig geweest en zijn er veel pagina’s bijgekomen.

Huisdier.net

Ik had heel erg veel geluk, en kreeg op een gegeven moment een mailtje waar mij (gratis) ruimte werd aangeboden op huisdier.net. Mijn adres werd toen https://hamsters.huisdier.net. Daar kreeg ik de mogelijk om perl te gebruiken (een scriptaal). Vanaf dat moment kreeg de website een forum, een poll, spelletjes etc. Ook veranderde ik tijdens deze perioden 2 keer van layout en in deze periode heb ik een bezoekersaantal van gem. 400 mensen per dag bereikt.

Dehamster.nl

Helaas moest ik na meer dan een jaar bij huisdier.net weg, door problemen moest huisdier.net stoppen. Deze website is hierdoor 1 maand offline geweest en ik heb in die tijd een domeinnaam aangevraagd, https://www.dehamster.nl.

 

Verschillende layoutjes die deze site heeft gehad
 

Overname website door Kees (Sicos op het forum)

De website is op 1 oktober 2017 overgenomen en heeft een complete makeover gehad.