Favoriete soort hamster

Wat is jouw favoriete soort hamster. Laat het ons weten via onderstaande poll.

Wat is jouw favoriete soort hamster

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Eén gedachte over “Favoriete soort hamster

 • 18 september 2018 om 10:49
  Permalink

  Hallo beste peeps,

  wat een eer om op jullie site te komen, ik heb het hier erg naar mijn zin. Het aller tofste aan deze site vond ik de shows vooral met de mannen en de super, leuke, originele hamsternamen. Ik mijn net nieuwe hamster Angel genoemd. Ik vindt de mensen op de site heel oprecht, dat stel op zeer op prijs..

  Groeten,
  Weegschaal , Waterman en Vis

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest