Home
Informatie Extra & Fun Forum Contact
 

  +

Deze site

Deze site is in begin maart 1999 opgericht. Het bevatte in het begin maar 2 of 3 pagina's informatie. Langzaam is het uitgegroeid tot deze site met o.a. foto's en ideeën van bezoekers. De oprichtster van deze site is Dong Nguyen.
Deze site wordt eens in de paar dagen, soms dagelijks, geupdate. Zo worden er vaak hamsternamen en stukjes voor de site ingestuurd.

Ik heb een vraag over hamsters, wat moet ik doen?

Het verstandigst is om je vraag op het het Hamsterforum te stellen. Dan wordt je vraag door allerlei hamsterliefhebbers gelezen en krijg je ook meerdere antwoorden. Verder kun je op deze pagina tips lezen die die je kunnen helpen bij het vinden van een antwoord.

Ik heb een klacht/tip/commentaar:

Stuur een e-mailtje naar de webmaster van deze site ( dehamster@dehamster.nl) of zet een bericht je in het gastenboek van deze site. Een mailtje met je mening over deze site met eventuele tips/klachten wordt op prijs gesteld!

Wat kan ik doen voor deze site?:

copyrightAllereerst kan je op je eigen site een banner naar deze site plaatsen. Verder zijn leuke foto's van je hamster(s) altijd welkom! Je kunt ze sturen naar ( dehamster@dehamster.nl) en wie weet worden ze gebruikt voor een e-card of hamsterspelletje.

Copyright:

Het is niet toegestaan om foto's, plaatjes of teksten van deze site te gebruiken voor andere doeleinden dan het bekijken van deze site. Het is dus niet toegestaan om foto's, plaatjes of teksten voor je eigen website of club te gebruiken. Wil je graag een foto, plaatje of tekst gebruiken, stuur dan een e-mail naar dehamster@dehamster.nl.

Ik heb ook een site en wil naar deze site linken, kan dat?

Jazeker, graag zelfs. Deze site heeft banners, die je op je site kunt zetten. Natuurlijk kun je ook gewoon een link plaatsen. [de banners]